Onze missie

We houden er van om mensen te verrassen. En dat in combinatie met onze passie voor streekproducten, rechtstreeks van de boer, zorgt er voor dat wij dagelijks vele klanten mogen verrassen met al dat heerlijks uit de streek!

We streven naar fantastische geschenkpakketten, vol (h)eerlijke streekproducten voor iedereen.

Met onze geschenkpakketten willen wij graag bijdragen aan een grotere bewustwording onder de consument om lokaal te gaan inkopen. Producten van de boer zijn heerlijk, met een verhaal gemaakt, en goed voor het milieu en de lokale economie! Dit jaar willen wij nog meer klanten bedienen, en ook grotere organisaties onze pakketten aanbieden om zo een groter bereik te hebben dat bijdraagt aan de versnelling van het motto: 'Buy local'.

Onze waarden

Ons dagelijkse werk is geïnspireerd op vier belangrijke pijlers:

  • Lokaal: Onze producten komen van dichtbij. Uit de streek, zo van de boer.
  • Duurzaam: Op een duurzame manier, we moeten nog langer met de zelfde aarde leven. Zodat de volgende generatie ook nog lang kan genieten van producten uit de streek.
  • Kwaliteit: Altijd. In alles wat we doen.
  • Uniek & Eigenzinnig: Wij doen het op onze manier, en dat maakt ons uniek.
Streekproducten van Geschenkpakket.com

Onze producten

We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg en bieden enkel hoogwaardige streekproducten, uit de Achterhoek, en het oosten van Nederland.

Streekproducten van Geschenkpakket.com

Onze klanten

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service. Afgelopen jaren hebben wij aan verschillende organisaties mogen leveren!