Over

Geschenkpakket.com is opgericht in december 2021. Vanuit IJsboerderij 't Dommerholt maken we jaarlijks al vele geschenkpakketten. Niet alleen rechtstreeks naar onze klanten maar ook grote aantallen via Bol.com. Om deze tak verder te professionaliseren, hebben we besloten de pakketten-tak onder te brengen in Geschenkpakket.com. Zo kunnen we nog beter aan de wensen van onze klanten voldoen. Wij wensen je veel plezier met het bezoeken van onze site en zien graag je bestelling, groot of klein, tegemoet!

Geschenkpakket.com, de webwinkel voor (h)eerlijke streekproducten

Ons verhaal

Het idee van onze online winkel is ontstaan vanuit onze gedrevenheid om onze klanten van nog meer gemakken te voorzien. Met een breed assortiment aan standaard pakketten en daarnaast de optie om zelf een streekproductenpakket samen te stellen. Met hoogwaardige producten. Zo van de boer. Altijd gratis bij je bezorgd. Dat is wat je van ons kan verwachten.

Wij zijn Wilbert, Erna, Inge en Nienke, en voor ons is niks te gek. Dit echte familiebedrijf is in 1998 begonnen met ijsboerderij 't Dommerholt, waarna de wederverkoop van streekproducten uit de Achterhoek snel volgde. Tegenwoordig kan je voor allerlei lekkers uit de streek, maar ook uit andere oostelijke streken van Nederland, bij ons terecht. Het ondernemerschap zit in hart en nieren waardoor wij dagelijks klaarstaan om de mooiste en lekkerste pakketten te maken!

De oprichters van Geschenkpakket.com, de webshop voor geschenkpakketten